Veel lof voor Marina van Venrooij na 250e wedstrijd

15 mei 2019 12:00

Bestuur

Het was een mooie zondagmiddag voor de korfbal afdeling. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje en onder grote belangstelling werd er eerst gewonnen van Heumen en aansluitend werd er stilgestaan bij de 250e wedstrijd van Marina van Venrooij. Alle speelsters stonden in het midden van het veld opgesteld en betrad Marina door een erehaag van jeugdspeelstertjes het veld voor de wedstrijd tegen Heumen.

Mei - 250e wedstrijd Marina - Erehaag voor MarinaDirect na de wedstrijd (lees hier het wedstrijdverslag) nam voorzitter Mario van Dijk het woord en verwelkomde iedereen. Onderstaand enkele regels uit de tekst van de toespraak van onze voorzitter:

“Je maakte ongekende successen mee met het team. Toen jij bij het eerste team kwam, speelde dat nog in de 1e klasse. Na kampioenschappen in de 1e klasse, de overgangsklasse en hoofdklasse spelen we nu al jaren op het allerhoogste niveau. Jij was en bent altijd een belangrijke pion in die teams geweest.
 
Je wordt geroemd door je medespeelsters, huidige en oud-coaches om je tomeloze inzet en je korfbal inzicht. Je bent super baltechnisch, je hebt een goed schot en bent een belangrijke pion in het huidige team.  
Jij bent het voorbeeld van een écht teammens. Zoals je huidige coach onlangs een keer tegen mij zei: “Marina die vreet korfbal.” Jij hebt de gave om andere beter te laten spelen, jij hebt de wil om op belangrijke momenten te scoren, jij neemt het team op sleeptouw als het even wat minder gaat. Jij hebt de drive om na drie zware blessures terug te komen, zelfs er sterker uit te komen.

Mei - 250e wedstrijd Marina - Marina begroet team
 
Hoe jij met je sport omgaat is een voorbeeld voor velen. Wij als vereniging zijn trots en verheugd om zulk een lid als jou in onze gelederen te hebben. Marina, nogmaals proficiat met deze prestatie en dank voor je inzet de afgelopen jaren en hopende nog vele jaren voor ons eerste korfbalteam en onze gehele vereniging.”
 
Daarna was het woord aan de aanvoerster van het team, Linda van Tilburg, ook met alleen maar lof uitingen aan het adres van Marina. Dat was ook meteen duidelijk met de vele felicitaties en cadeaus die Marina mocht ontvangen. Uiteraard ontbrak het ingelijst shirt van Prinses Irene niet, maar ook de mooie actiefoto, gegraveerde spiegel en overige cadeaus gaven blijk van waardering aan Marina.

Bron: Beeld: van Santvoort
Delen

Lees meer over:
2018-2019 2019 250e wedstrijd K1 Marina van Venrooij jubilaris jubileum

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!