Koninklijke onderscheiding Piet van der Wijst

15 januari 2019 18:00

Bestuur

Op zondag 13 januari tijdens het nieuwjaarsconcert van Fanfare Sint Lambertus heeft Piet van der Wijst uit handen van burgemeester Marieke Moorman een koninklijke onderscheiding gekregen. Piet werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Januari - Koninklijke onderscheiding voor Piet (foto De Mooi Bernheze Krant)Piet is tevens gehuldigd voor zijn 70 jarig lidmaatschap van Fanfare Sint Lambertus, waarbij hij ook 40 jaar lid is van muziekkapel de Durzakkers.

Op 2 februari 2018 is Piet gehuldigd voor zijn eveneens 70-jaar lidmaatschap van RKSV Prinses Irene, waar hij vele jaren leider was van de lagere senioren-elftallen en daarvoor in 1986 is benoemd tot Lid van Verdienste.

Vanwege zijn vele verdiensten voor zowel Fanfare Sint Lambertus als voor RKSV Prinses Irene is de koninklijke onderscheiding dan ook zeer verdiend te noemen.
Bron: Beeld: Archiefbeeld RKSV Prinses Irene, Teun Bevers, Bernheze Media (Marcel van der Steen)

Lees meer over:
Koninklijke onderscheiding Ledennieuws Piet van der Wijst