Lieke van Griensven sportvrouw 2011 - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Lieke van Griensven sportvrouw 2011

8 januari 2012 10:15


Op de nieuwjaars-bijeenkomst van Prinses Irene is Lieke van Griensven gekozen tot sportvrouw van het jaar 2011. De aanvoerster van het 1e korfbalteam ontving de prijs, "De Melanie van der Pas Award", uit handen van de ouders van Melanie van der Pas.

Op de nieuwjaars-bijeenkomst van Prinses Irene is Lieke van Griensven gekozen tot sportvrouw  van het jaar 2011. De aanvoerster van het 1e korfbalteam ontving de prijs, "De Melanie van der Pas Award", uit handen van de ouders van Melanie van der Pas.

Hilde Langens werd voetbalster van het jaar en Teun van Schadewijk werd dat bij de herenvoetballers. Lieke Griensven werd natuurlijk korfbalster van het jaar. Deze verkiezing ging via de digitale weg. Er werden bijna 250 stemmen uitgebracht op de kandidaten. 

Uit deze drie kandidaten werd, met grote meerderheid,door de receptiegangers op de nieuwjaarsbijeenkomst Lieke gekozen tot sportvrouw van het jaar 2011. 

Adri van der Pas, de vader van Melanie, had een bijzonder mooie speech, waarin hij aangaf geweldig blij te zijn dat zijn overleden dochter via deze prijs blijft voorleven binnen de vereniging. 

Lieke vertelde trots te zijn dat ze deze prijs kreeg en bedankte iedereen die op haar had gestemd. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!