Koninklijke Onderscheiding voor Antoon Sanders

26 april 2018 12:00

Bestuur

Hedenmorgen is Antoon Sanders benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau door onze burgemeester Marieke Moorman.

April - Antoon Sanders ontvang Koninklijke Onderscheiding - foto ALV februari 2018
Zoals wellicht bij eenieder bekend is, is Antoon zo’n 10 jaar bestuurslid geweest bij onze vereniging waar hij de functie van secretaris vervulde en als zodanig ook deel uit maakte van het Clubmanagement. Hij heeft tevens een belangrijke rol vervult bij bijzondere gebeurtenissen als de oplevering van de nieuwbouw, 75-jarig bestaan van onze vereniging, organisator van de zeskamp, oprichter van de Business Club en was aanspreekpunt voor externe organisaties zoals de Dancing Kids en de Stichting Dichterbij. In februari 2018 is door hem tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen van onze vereniging.

Behalve zijn inzet voor Prinses Irene is Antoon ook zo’n negen jaar als bestuurslid een drijvende kracht geweest bij Fanfare Sint Lambertus, eerst als voorzitter en nadien als secretaris. Tevens heeft Antoon in het verleden diverse functies bekleed binnen organisaties die bijdroegen aan de Nistelrodese gemeenschap.

Als bestuur van Prinses Irene zijn wij hartstikke blij voor Antoon met deze benoeming en feliciteren wij Antoon, Clasien en zijn kinderen van harte met deze onderscheiding.

Bestuur RKSV Prinses Irene

Lees meer over: