Jelle van den Elzen 250 wedstrijden Heren 1

2 mei 2010 9:00


Jelle van den Elzen (30) speelde in de nacompetitie wedstrijd tegen SC Irene (25-4-2010) zijn 251e wedstrijd voor Prinses Irene 1. De uitwedstrijd tegen dezelfde ploeg was zijn 250e.
Door een erehaag van jeugdspelers van Prinses Irene en speciaal voor hem als doelman, ook een groot aantal jeugdkeepers, kwam Van den Elzen het veld op. Voor de wedstrijd waren de feestelijkheden beperkt gezien het belang van de wedstrijd die volgde.

Na afloop bleef het publiek massaal op het veld aanwezig een gaf de doelman een open doekje toen voorzitter René van de Ven hem begon toe te spreken. Van de Ven roemde Van den Elzen om zijn keeperkwaliteiten en goede mentaliteit. Hij noemde ook de belangrijke rol van reservekeeper Paul Timmers, die Jelle scherp houdt omdat hij weet dat Paul een waardig vervanger voor hem is. 
Om inzichtelijk te maken dat Jelle al heel lang keept, gaf de voorzitter als voorbeeld, dat de huidige linksback van het 1e elftal, Jevaro Ikanubun, die als E speler nog pupil van de week was geweest, toen Jelle al in het eerste elftal stond. De Molukse jongeling noemt de ervaren doelman dan ook steevast “Stekkerhoek” aldus de voorzitter. 
Natuurlijk werd ook zijn echtgenote Linda in de feestelijkheden betrokken. In september zal zij het leven schenken aan een nieuwe doelman zo begrepen wij. De jubilaris heeft nu al handschoenen en een shirt gekocht, zo beweerde René v.d. Ven. 
Echtgenote Linda kreeg de bloemen van zijn medespelers en de vereniging kreeg hij ook cadeaus. Binnenkort mag U een interview met Van den Elzen verwachten op deze website. 


Het publiek gaf Jelle een open doekje


Voorzitter René v.d. Ven spreekt Jelle en echtgenote Linda toe


Als cadeau een keeperstrui met de tekst dat hij 250 wedstrijden in het 1e elftal heeft gespeeld.


Het cadeau van zijn teamgenoten wordt gegeven door aanvoerder Gijs v. Erp. Collega keeper Paul Timmers gaat de bloemen geven.


Het tenue voor het nageslacht wordt gekeurd!


Vader Harrie is trots op zijn zoon
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!