Rieky van de Wetering Lid van Verdienste 2017 - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Rieky van de Wetering Lid van Verdienste 2017

7 april 2017 8:30


Rieky van de Wetering is tijdens de vrijwilligers- en sponsoravond van Prinses Irene, uitgeroepen tot Lid van Verdienste. Rieky is het 35e lid van Verdienste uit de geschiedenis.

Voorzitter René van de Ven werkte langzaam toen naar de plot van de bekendmaking. Voor een enkeling was al meteen duidelijk dat Rieky het zou worden, toen ze haar schoondochter ineens met de iPhone zagen filmen. “Je komt uit een echte Prinses Irene familie, een woord is genoeg en jij staat klaar. Als jij iets doet is dat tot in de puntjes verzorgd en geregeld“, waren enkele zinsneden uit de speech van de voorzitter. 

Rieky zet zich al meer dan 20 jaar in voor Prinses Irene. Ooit begonnen als leidster bij de jeugd, is zij dat nu al weer jaren bij het tweede vrouwenelftal. Daarnaast heeft zij zitting in diverse commissies zoals bijvoorbeeld die van de activiteiten en de quiz.

Rieky had een mooi dankwoordje en zei al een licht vermoeden te hebben gehad dat ze misschien gekozen kon worden. Zoon Bart ging deze keer namelijk wel naar de vrijwilligersavond, terwijl hij dat anders nooit doet. Ze dankte haar gezin voor de steun die ze altijd van hen ondervindt. 
Ze memoreerde ook nog even Gerard, haar in 2013 overleden man, die haar door dik en dun steunde in haar vrijwilligerswerk. 
Daarna mocht zij als eerste de felicitaties in ontvangst nemen van haar trotste kinderen en vervolgens van de vele aanwezigen.
Rieky met haar familie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!