A&R Infra B.V. & Minibank B.V. schenkt shirts aan JO19-2

3 mei 2024 1:15

Webmaster - Fotograaf: Teun Bevers

Het JO19-2 elftal staat er weer keurig op met de nieuwe shirts die het onlangs kreeg van A&R Infra B.V. & Minibank B.V. Nistelrodenaar Arjan van Gaal is samen met Robert van Langen eigenaar van dit bedrijf. Als voetballer hebben we Arjan en ook zijn kinderen niet actief zien sporten op ons sportpark. Maar hij kan wel zeggen dat zijn neef in het 1e elftal speelt van onze vereniging. Zijn moeder is namelijk de zus van bestuurslid Piet Rovers en zoon Robbert speelt al jaren in het 1e elftal. Arjan en zijn kinderen zijn meer van de scouting. Natuurlijk zullen de spelers en begeleiding van JO19-2 op een waardige wijze de naam op de shirts van deze sponsor uitdragen. Namens de sponsorcommissie werd Arjan natuurlijk hartelijk bedankt en ontving hij een attentie.

Onze vereniging kan ook altijd een beroep doen op het bedrijf. Zo werd al een paar keer gebruik gemaakt van een graafmachine, aanhanger en IMG_0752.png bijvoorbeeld onlangs nog, bij het ophangen van sponsordoeken, van een vrachtauto met kraan.
In 2008 startte Arjan zijn  bedrijf, dat zo’n elf  medewerkers telt. De onderneming heeft verschillende activiteiten waarbij de inzet van vakmensen en machines nodig is, bij uiteenlopende grondwerkzaamheden. Hoofdtaak is een 24/7 calamiteitendienst voor een groot deel van  Noord-Brabant. Met name de nutsbedrijven BrabantWater en Enexis zijn grote klanten, waar natuurlijk heel vaak calamiteiten zijn. Ook de gemeente Bernheze is klant. Op de website van het bedrijf vind je meer informatie over de activiteiten van de onderneming.

Lees meer over:
shirtsponsor