Bert de Veer Lid van Verdienste 2012 - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Bert de Veer Lid van Verdienste 2012

13 april 2012 8:15


Op de jaarlijkse vrijwilligers- en sponsoravond van Prinses Irene, is Bert de Veer uitgeroepen tot “Lid van Verdienste”. Bert de Veer (57) is al twintig aar actief als vrijwilliger bij de vereniging.
In de jaren negentig was hij actief bij het jeugdvoetbal als trainer/coach en sinds het begin van deze eeuw, in dezelfde functie, bij de senioren. Hij volgde via de Knvb ook een trainersopleiding. 
Bij de senioren was hij verschillende jaren bij de lagere elftallen actief. De afgelopen drie seizoenen bij dames 1. Sinds dit seizoen is De Veer trainer/ coach bij dames 2 en probeert daarbij het niveauverschil met dames 1 te verkleinen. Daarnaast probeert hij de binding tussen de drie damesteams en het meisjesvoetbal te vergroten. 

Naast zijn activiteiten als trainer/coach deed de vereniging, de afgelopen twintig jaar, nimmer tevergeefs een beroep op hem als er werkzaamheden op het sportpark moesten gebeuren. Als schilder heeft hij jarenlang onderhoudswerkzaamheden gedaan. Bij de nieuwbouw was hij vanaf het allereerste begin betrokken en heeft heel wat uren en liters verf weggeschilderd op het clubgebouw. Recent had hij nog een belangrijke rol bij het opknappen van de “Ewab kleedlokalen”. 

Met zijn bedrijf  “Schilderwerken Wolf en de Veer” is hij ook al jarenlang sponsor van onze verenging. Naast Bert werd zijn vrouw Toos, die ook regelmatig actief is voor de vereniging, in de hulde betrokken door voorzitter René van de Ven. Ook de kinderen Rob en Sandra zijn met het Prinses Irene virus besmet en actief op allerlei gebied.

De keuze voor Bert werd met groot enthousiasme ontvangen door de aanwezigen op de feestavond
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!