C1 kampioen!

6 juni 2023 8:45

C1

Afgelopen zaterdag speelden de meiden van de C1 hun kampioenswedstrijd. In de poule konden nog 2 andere tegenstanders ook kampioen worden, afhankelijk wat de uitslagen werden. Uiteindelijk was het onze C1 samen met Corridor C1 die samen kampioen werden.

De meiden van de C1 waren erg zenuwachtig voor deze spannende wedstrijd. De coaches vertelden dat ze vooral moesten genieten en voor iedere bal moesten werken. Tot 2-2 ging de wedstrijd gelijk op, daarna wist Korloo even uit te lopen naar 2-4. De meiden bleven rustig en wisten goede aanvallen op te zetten. Uiteindelijk kwamen de meiden van Prinses Irene weer op voorsprong en was het in de laatste minuten 6-5 voor. Korloo liet zien waarvoor ze gekomen was en maakte nog in de laatste minuut de gelijkmaker: dit betekende bij het fluitsignaal helaas geen kampioenschap.

Er was ergens nog een kleine hoop dat onze directe concurrent Corridor gelijk kon spelen. Na een half uurtje kwam dan ook de uitslag op de KNKV app en stroomden de berichten binnen dat we als nog ‘gedeeltelijk’ kampioen zijn. Overigens wel met het beste doelsaldo.

Het kampioenschap hebben we gevierd bij het Pumpke met een lekkere lunch. Zondag hadden we onze welverdiende receptiešŸ§”.