Verwijst Lijmwerken schenkt shirts aan JO17-2

21 oktober 2022 16:00

Webmaster - Fotograaf: Rob Cuipers

Rico Verwijst is een ondernemer uit ons dorp, die onlangs is toegetreden tot onze “sponsorclub”. Hij is nog hartstikke jong maar heeft wel een eigen bedrijf “Verwijst Lijmwerken”. Hij is niet alleen sponsor van JO17-2, maar is ook trainer/leider bij JO13-2.

Rico is pas 23 jaar en was jarenlang actief als voetballer binnen onze vereniging. Toen hij in de A3 speelde moest hij stoppen vanwege een blessure. Snel daarna werd hij al leider bij de jeugd. Zo’n 3 jaar geleden ging hij voor zichzelf werken en dat bevalt hem, maar zeker ook zijn opdrachtgevers, goed. Rico, zoon van Marco, die ook jarenlang bij Prinses Irene actief was, levert namelijk prima vakwerk. Hij werkt hoofdzakelijk in de nieuwbouw, maar hij doet eigenlijk alle voorkomende lijnwerker klussen in de bouw.

Natuurlijk zijn de boys van het JO17-2 team in hun nopjes met de nieuwe shirts en wordt Rico erg bedankt voor deze geweldige geste. Prinses Irene prijst zich gelukkig met zo’n sponsor met een echt Prinses Irene hart.

3EDA4AB9-EA42-42A0-BA44-E8BCDA69B129.jpeg

Lees meer over: