Team Erik op weg naar top Alpe d’Huz

25 januari 2022 18:30

Webmaster

Luuk van der Heijden (links op foto), bestuurslid bij onze vereniging en speler van het zaterdagelftal gaat, samen met zijn zwager Rick Roovers, leider van dat elftal, op 2 juni de beroemde Alpe d’Huez, bekend van de Tour de France, zo vaak als mogelijk beklimmen. Ze doen dit om geld in de zamelen voor onderzoek naar en genezing van kanker. Hun streefbedrag is € 12.500, -.

Erik van der Heijden overleed vorig jaar in juli, na een hevige, relatief korte en pijnlijke strijd, aan deze verschrikkelijk ziekte. Misschien dat velen Erik kennen als de vader van Luuk en Lenny en als schoonvader van Annelies Thijssen en Rick Roovers, maar mogelijk ook als de 25e Prins Carnaval.

“Het leven van ons gezin veranderde plotsklaps in een nachtmerrie. Kanker heb je niet alleen, maar raakt heel het gezin. Samen hebben we er alles aan gedaan, maar het was een oneerlijke strijd, een strijd die niet te winnen was. Na een kort en heftig ziekbed van slechts 6 weken overleed hij vol liefde in ons bijzijn”, zo lezen we op hun teampagina “Team Erik”, op de website van Alpe d'HuZes.

Klasse dat deze twee kanjers geld willen inzamelen voor dit prachtige doel. U kunt ze steunen door een bedrag over te maken, passend bij uw beurs, op de speciale pagina van Alpe d'HuZes, waar U hen vindt onder “Team Erik”.  Klik hier

Delen

Lees meer over:
Alpe d'HuZes

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!