Na 57 edities, nu geen quiz

20 januari 2022 10:45

Jos Bongers

Minder dan 20 leden meldden zich afgelopen weken aan om deel te nemen aan de ook dit jaar te organiseren online quiz. Te weinig zo vindt de quizcommissie, die 50 deelnemers als minimum had gesteld.
Hiermee vindt er dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis van de quizcompetitie - na 57 eerdere edities - geen quiz plaats.
Waren er afgelopen seizoen nog 66 leden die deelnamen aan de onlinequiz, nu schijnt de belangstelling voor online-quizen behoorlijk afgenomen te zijn, zo merkte ook quizmaster Maurice van Hintum op.
De quizcommissie vindt het jammer dat de quiz geen doorgang kan vinden maar hoopt volgend seizoen wel weer een quiz te kunnen organiseren en dan liefst traditioneel in de kantine van Prinses Irene..
De leden die zich voor dit seizoen hadden opgegeven danken wij voor hun aanmelding. Zij ontvangen een deze dagen persoonlijk bericht.

Lees meer over:
quiz 2021