Laatste groet aan Edo Farneubun

13 januari 2022 19:15

Webmaster

Donderdagmiddag was Edo Farneubun voor de laatste keer op ons sportpark. De plaats waar hij zo veel plezier heeft gehad en graag naar toe ging, zo memoreerde zijn vrouw Karin na afloop van de bijeenkomst nog eens aan bestuursleden.

Edo werd vanuit het “Huis van Troost” in Veghel, naar huis gebracht. Op weg daar naar toe kwam hij nog eenmaal naar sportpark “De Schellen”. Door zijn zoons, enkele broers en familieleden werd hij naar de middenstip van het hoofdveld gebracht.
Daar had zich een schare (oud)voetballers, leden, supporters en leden vanuit de Molukse gemeenschap verzameld, om hem een laatste groet te brengen.
Imponerend was de wijze waarop een aantal Moluksze vrouwen het “Onze Vader” in het Maleis zongen. Onder applaus van de aanwezigen verliet Edo daarna zijn geliefde sportpark.

Komende zaterdag zal Edo, in besloten kring, worden gecremeerd in Rosmalen.

Afscheid_Edo.jpg

Lees meer over: