Tot en met 16 januari zeker geen voetbal

21 december 2021 23:15

Webmaster

Er zijn nog veel onzekerheden over wanneer de competities voor A - en B categorie kunnen worden hervat, zo stelt de KNVB. De voetbalbond: ‘Op dit moment zien we het vervolg van de competitie als volgt voor ons. Met de verlenging van de huidige maatregelen is nu al wel duidelijk dat in de speelweekenden van 15 en 16 januari en 22 en 23 januari in de categorie A niet zal worden gespeeld. Op zijn vroegst zal het weekend van 29 en 30 januari als inhaal speelweekend worden gebruikt voor de wedstrijden die vóór 29 november, gespeeld hadden moeten worden maar zijn afgelast.’

Om voor iedereen duidelijk te verschaffen, heeft de KNVB bekendgemaakt dat ook de B-categorie (senioren) op 15 en 16 januari nog niet in actie komt. Aangezien de aanscherping van de coronamaatregelen tot minstens 14 januari geldt, is besloten van het geplande extra inhaalweekend af te zien.

Hoe het verder gaat met de korfbalcompetities is nog niet duidelijk, maar natuurlijk ook afhankelijk van hoe het verder gaat met de lockdown.

Bron: Knvb
Delen

Lees meer over:
corona

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!