Korfbalsters starten tegen Spes

16 september 2021 22:00

Korfbal 1

Aanstaande zondag mogen onze korfbalsters na lange tijd weer aan de bak in de Topklasse-A. Voor het vijfde jaar op rij staat de formatie uit Nistelrode onder leiding van Arno Theunisse. Hij zal zoals altijd de dames weer met een tactisch plan het onlangs vernieuwde kunstgrasveld op sturen, zodat ze het de tegenstander Spes uit Milsbeek moeilijk kunnen maken.

Op 10 oktober 2020 speelde het eerste korfbalteam haar laatste wedstrijd in competitieverband. Destijds wisten onze korfbalsters de punten mee naar huis te nemen vanuit Erp. De afgelopen weken zijn de dames weer klaargestoomd voor de competitie. Deze voorbereiding werd afgelopen dinsdag nog winnend afgesloten tegen Altior, dat dit jaar in de Topklasse-B uitkomt.

De tegenstander van aanstaande zondag is geen onbekende. Afgelopen jaren stonden de teams vaak tegenover elkaar en waren ze erg aan elkaar gewaagd. Spes is niet vies van een fysiek spelletjes en beschikt over goede schutters, dus de dames moeten ervoor zorgen dat ze hun mannetje staan en scorend niet achterblijven. Dhr. Landwier zal zondag om 15:00 het startsignaal geven. Het publiek is ook weer welkom, dus tot zondag op sportpark De Schellen!

Programma Topklasse-A:
13:00 uur Astrantia/ONA – De Korfrakkers
15:00 uur Be Quick – De Peelkorf
15:00 uur Prinses Irene – Spes

Delen

Lees meer over:
korfbal 1 seizoen 2021-2022

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!