Weekendje Vrouwen 2

5 juli 2017

Vrijdag 30 juni, aan het einde van de middag, verzamelden speelsters en begeleiding van Vrouwen 2 zich op het sportpark, om het seizoen 2016/2017 samen af te sluiten. Vlak voor vertrek werd door de organisatie (Ilse van der Heijden en Karlijn Lucius) pas bekend gemaakt dat het team van vrijdag t/m zondag zou verblijven in het Brabantse Steensel (gemeente Eersel).

De locatie waar de groep verbleef was een pand van de plaatselijke scouting. Waar boven voldoende slaapruimte was en beneden voldoende ruimte voor activiteiten en eten.

Heel het weekend waren er opdrachten en activiteiten bedacht waarbij steeds moest worden samengewerkt. Zo werd de groep in vieren gedeeld en moest er samengewerkt worden om punten te scoren, wat toch wel voor komische momenten en veel hilariteit zorgde. Met name bij het raden wat voor een woord je teamgenoot voorleest als je een koptelefoon op hebt met muziek aan!

De avond eindigde voor de meeste na het kampvuur, op enkelen na...?!

Op dag 2 werd na het ontbijt bekend gemaakt, dat er (onderlinge) partijen "gevoetbald" zou worden. Maar als je zelf in een bubbel zit, is het toch lastig voetballen. Sommigen hadden niet eens meer oog voor de bal, maar veel meer voor de tegenstander.

De 2e opdracht van het weekend was ook weer in groepjes. Groep 1 mocht voor het voorgerecht zorgen, groep 2 voor het hoofdgerecht en groep 3 voor het nagerecht voor het hele gezelschap. De avond werd afgesloten op de kermis in Eersel.

Zondag werd het teamweekend afgesloten bij Ilse van der Heijden thuis, die samen met Karlijn voor de lunch zorgde voor het team.

Voor Ilse en Karlijn was het de éérste keer dat ze het weekend en programma organiseerden voor Vrouwen 2. Ondanks het iets mindere weer, was het een zeer geslaagde weekend, waarbij iedereen zich prima heeft kunnen vermaken en niemand iets te kort kwam. Complimenten daarvoor van de rest van de speelsters en begeleiding!