Nieuwe competitie-indeling 1e elftal en Vrouwen 1 bekend

5 juli 2017

Afbeeldingsresultaat voor seizoen 2017-2018De indeling van het 1e elftal kent geen verrassingen en is exact hetzelfde zoals we die eerder gaven als voorspelling. Ook die van onze vrouwen in de Hoofdklasse B is min of meer wat je kon verwachten.

In tegenstelling tot vorig seizoen telt deze competitie 12 in plaats van 14 ploegen waardoor de degradatiesoap van vorig seizoen (waarbij 6 ploegen konden degraderen) tot het verleden behoort.

Het 1e elftal speelt komend seizoen in de 2e klasse H en deze valt weer onder district Zuid 1, in tegenstelling tot vorige seizoen toen Zuid 1 verantwoordelijk was voor de 2e klasse F, waar het team toen in uitkwam. Onze vrouwen vallen onder de landelijk hoofdklasse B, die op zondag speelt.

Nieuw bij het 1e elftal zijn de kampioenen Margriet (Oss) en TGG ( Den Bosch), het verrassend gepromoveerde Venhorst en de degradanten SSS’18 (Overloon) en Volharding (Vierlingsbeek).

Onze vrouwen zien als nieuwelingen in deze klasse weer een aantal nieuwe ploegen, wat vaak echter teams zijn waar in het verleden tegen werd gestreden, dat zijn: Bavel, Eldenia (Arnhem), FC Gelre (Wehl) en Woezik (Wijchen). Rigtersbleek (Enschede) en Trekvogels ( Nijmegen) zijn ploegen die voor het eerst op dit niveau in actie komen.

Later deze maand volgen de andere elftallen en teams.

2e Klasse F
BVV
Empelina
Erp
EVVC
Heeswijk
Helvoirt
Margriet
Prinses Irene
Rhode
SSS ‘18
TGG
Venhorst
Volharding
WSC 
         Vrouwen Hoofdklasse B
1 Bavel VR1
2 Buitenveldert sc. VR2
3 Eldenia VR1
4 FC Gelre VR1
5 Prinses Irene VR1
6 Rigtersbleek VR1
7 RKSV Nuenen VR1
8 SC ’t Zand VR1
9 SV Venray VR1
10 SVO Fortuna’54 VR1
11 Trekvogels VR1
12 Woezik VR1