BVV ziet beoogde nieuwe coach afhaken

10 juli 2017

Theo van Geffen.BVV uit Den Bosch is komend seizoen opnieuw een van de tegenstanders van Prinses Irene. Ze moeten onverwacht op zoek naar weer een nieuwe trainer/coach. Theo van Geffen (foto) uit Rosmalen, zou na 3 jaar Nivo Sparta, zaterdagclub uit Zaltbommel, bij BVV aan de slag gaan. Dat gaat niet door!

Hij gaat namelijk naar 1e klasser Nemelaer uit Haaren. Dat zag op haar beurt, vanwege privé omstandigheden, trainer Kaya stoppen, terwijl beide tevreden waren over het functioneren.

“Ik ben nu een halfjaar achter de schermen bezig bij BVV en kom er achter dat mijn persoonlijkheid niet past bij de club. En dan komt Nemelaer vrij en kies ik voor de sportieve verbetering”, reageerde Van Geffen tegen 073voetbal.nl. “De spelers staan hier los van, want die laat ik wel in de steek, vind ik. Maar het gevoel moet goed zijn en dat is gedurende de afgelopen zes maanden helaas afgenomen.”

BVV zag na één seizoen, kind van de club, Bas Gösgens ook al vertrekken naar ZSV. Ondanks dat hij zich met BVV plaatste voor de finale van de beker, kreeg hij zijn congé in de week voorafgaand aan die finale en diende dus zijn contact niet helemaal uit!