120 kinderen bij schoolkorfbaltoernooi

3 juli 2017

Het schoolkorfbaltoernooi op zaterdag 24 juni was een zeer geslaagd. 120 kinderen, de leiding en de rest van de vrijwilligers hebben zich heel goed vermaakt.
Er waren zelfs een paar jongetjes bij en ze wisten tussen al die meiden hun mannetje goed te staan.

Er zijn 44 wedstrijdjes gespeeld verdeeld over 6 speelvelden door de groepen 1 t/m groep 8 van de basisscholen uit Schaijk, Vorstenbosch en Nistelrode.
Oftewel voor iedere leeftijd was er een ander soort veld ingericht, met andere regels en korven op verschillende hoogtes. Maar het doel bleef bij iedereen hetzelfde, de bal moet in de gele korf.

Dit jaar waren we een beetje laat met het aanschrijven van de scholen buiten Nistelrode.
Dat gaan we nu dus beter regelen en hopen we dat de scholen in Heesch volgend jaar ook mee gaan doen.

Dank aan alle vrijwilligers die gezorgd hebben dat de dag zo goed is verlopen. Ouders en jeugdleden van Prinses Irene die de teams hebben begeleid.
Onze A1 en seniorenleden die de wedstrijden hebben gefloten.
Dank aan een vriendengroep die het springkussen ter beschikking heeft gesteld.

Volgend jaar gaan we dit voor de 32e keer weer organiseren.