Supportersclub Prinses Irene

De supportersclub Prinses Irene bestaat alweer bijna 50 jaar en is opgericht in 1968 door een paar fanatieke supporters om de club Prinses Irene te steunen waar mogelijk is.

Tot op de dag van vandaag doen we dit nog met veel plezier en met bijna 400 leden zijn we één van de grootste supportersclubs in onze regio  en daar zijn we ook trots op.

Door de vele leden kunnen wij als supportersclub veel betekenen voor onze club voor zowel voetbal als onze korfbal afdeling.

Daarom is ieder nieuw lid welkom dus wil je mee doen meld je aan als lid van onze supportersclub.

Het aanmelden is gemakkelijk en er zijn geen voorwaarden aan verbonden.

De contributie bedraagt €10,00 per jaar en u krijgt hiervoor een hoop gezelligheid maar het belangrijkste is, u steunt de club Prinses Irene en daar doet u ons een groot plezier mee.

Lid worden kan door contact op te nemen met één van onze bestuursleden.

Ga naar het kopje Bestuur supportersclub en daar vind u alle gegevens.

Dus meld uzelf aan, wij zien u graag langs de lijn bij het korfbal of voetbal.

U kunt ook een mail sturen naar info@supportersclubprinsesirene.nl of contact zoeken met een van de bestuursleden (zie daarvoor het kopje Bestuur Supportersclub)